Nyheder
| 17. januar 2023

Projektledere | Mød aktørerne bag projektet i Hornsyld

I denne korte artikelserie sætter vi ansigt på rådgiveren, entreprenøren og smeden – der hjælper Hornsyld Klimavarme med at komme på benene. Vi spørger ind til deres tanker om det nye varmefællesskab. 

Mød Aleksander. Han er projektleder på implementering af klimavarmen i Hornsyld. Vi har givet ham tre spørgsmål, så du kan lære ham bedre at kende.

Hvad er din rolle i projektet, og hvad bidrager du med?

Jeg står for at holde entreprenøren, svejseren og VVS’eren i gang og sørger for, at de altid har, det de skal bruge til deres opgaver. Samtidig sørger jeg for, at I forbrugere får den nødvendige information på de rigtige tidspunkter. For eksempel hvornår du kan konverteret fra din nuværende varmekilde til klimavarme. Jeg samarbejder med mine kollegaer, som hjælper med at sende mails ud og laver oversigter over de enkelte installationer hos jer. Sidst men ikke mindst står jeg for at holde opsyn med den nye varmecentral, mens den bygges.

Hvad synes du er særlig relevant for forbrugerne at vide om din opgave i projektet?

I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål til processen. Eller hvis der er lavet noget, som I ikke er tilfredse med. Så er det mig, I skal snakke med.

Hvad synes du er særlig spændende ved dette projekt?

Det her er et specielt spændende projekt, fordi det hele er nyt. Helt fra varmekilden til den færdige installation ved nye forbrugere. Det gør, at man hele tiden er på dupperne for at holde processen i gang og i sidste ende give jer forbrugere en fremtidssikker varmekilde i Hornsyld.

📧 ac@andgreenproject.dk // 📞 +45 2095 7913

18/50

Ønsker du mere information, eller vil du tilslutte dig?

reCAPTCHA is required.