Nyheder
| 1. juni 2022

Entreprenøren | Mød aktørerne bag projektet i Hornsyld 

I denne korte artikelserie sætter vi ansigt på rådgiveren, entreprenøren og smeden – der hjælper Hornsyld Klimavarme med at komme på benene. Vi spørger ind til deres tanker om det nye varmefællesskab. 

Hornsyld Klimavarme er snart en realitet. Det er gået hurtigt. Fra første spadestik blev taget i oktober 2021, og til de første borgere kan få leveret varme i august/september 2022. Men hvem er de mennesker, som hver dag arbejder på projektet? 
 
Her kan du lære entreprenør Hans Ikjær bedre at kende. 

Hvad er din rolle i projektet, og hvad bidrager du med? 

Som entreprenør giver jeg sparring til projektet. Vi har ansat en projektleder, som har mange års erfaring fra lignende projekter, til at styre sjakket i Hornsyld. 

Hvorfor er det vigtigt, at fjernvarmen kommer til Hornsyld? 

Det er vigtigt, at fjernvarmen kommer til Hornsyld, så borgerne får et mere klimavenligt alternativ, når de skal varme deres huse op. 

Hvad synes du er særlig relevant for forbrugerne at vide om din opgave i projektet? 

Jeg synes, det er vigtigt, at forbrugerne ved, at det faktisk er lokale håndværkere med mange års erfaring, som laver arbejdet i projektet. I vores entreprenørforretning har vi 20 års erfaring med at grave, kloakere og anlægge – og når vi er en del af et projekt, arbejder vi altid fleksibelt, effektivt og pålideligt.  

Hvad synes du er særlig spændende ved dette projekt? 

Jeg synes, det er fedt at være en del af et stort lokalt projekt, som hele vejen igennem har mødt stor lokal opbakning. 

23/44

Ønsker du mere information, eller vil du tilslutte dig?

reCAPTCHA is required.